top of page

Energetické řady oken

Nabízíme 3 energetické řady oken v TOP kvalitě. Pojďme si je tedy společně představit.



Energy ONE je naše základní energetická třída oken s dvojí úrovní trvale elastického těsnění proti povětrnostním vlivům a nutno podotknout, že energetické vlastnosti těchto oken byste na americkém trhu možná čekali spíše u vyšších řad. U nás na tomto standardu s ohledem na váš komfort i peněženku začínáme!




Zlatou střední cestu představují okna v kategorii Energy PLUS s trojí úrovní utěsnění. Ta mimořádně efektivně pracují s tlakem větru prostřednictvím neviditelného středového těsnění, navrženého jako dešťová clona, což se v praxi projevuje tak, že čím větší je tlak větru, tím větší je těsnost okna proti povětrnostním vlivům. Chytré, že? Jak tato technologie funguje a konkrétní technické specifikace na vás čekají na našich webových stránkách.



Neřešíte tolik rozpočet a hledáte dokonalý produkt bez kompromisů? Potom vás bude zajímat inovativní okenní systém ULTRA u oken z kategorie Energy ULTRA, kterou vycházíme vstříc nejnáročnějším požadavkům majitelů budov nejen na kvalitu, ale i estetické hledisko každého projektu, a to díky elegantnímu designu s celou řadou variant provedení včetně rozměrů na míru. Vše o špičkové tepelné izolaci těchto oken se opět dozvíte na našem webu!


Na materiály, ze kterých jsou vyrobena AppYours okna, se můžete stoprocentně spolehnout! Technické detaily najdete na www.okna.appyours.cz nebo nás neváhejte rovnou kontaktovat.


bottom of page